Casual Gaming

Missar du aldrig chansen att få spela League of Legends? Söker du motståndare för att utveckla dina Smash Bros. färdigheter? Eller vill du helt enkelt ta ett paus från allt konventande, och spela Pokémon med ditt gäng? Då är Casual Gaming stället för dig!

Just Dance, Mario Kart, Hearthstone, Super Mario: vad som än faller dig i smaken så kan du lätta på spelsuget hos oss. Vi har öppet dygnet runt där du kan vistas med massvis av konsoler, spel och datorer för att ge dig en härlig spelupplevelse. Oasvett om du vill träna inför en turnering eller bara ha det skoj ska du röra dig mot oss.

Utöver detta kommer vi även att arrangera roliga spelaktiviteter som kommer ta plats då och då. Detta kan variera från allt mellan frågesport till att spela som karaktären du cosplayar. Här sätter vi inga gränser!
På plats kommer vi ha alla sorters konsoler, men för att fylla ut hela lokalen lånar vi tacksamt spel och konsoler som ni själva lånar ut till oss. Alla som lånar ut större utrustning (TV, konsol, setup) får matbiljetter som tack!

Vi uppskattar starkt alla spel som besökare och funktionärer lånar ut, och vi kommer se till så att de lämnas tillbaks i fint skick. Funktionärer är strikta med att all mat och dryck stannar utanför, samt att personalen är de enda som får ta hand om spelbyten och skivor.

Har du frågor angående utlåning av utrustning eller bara allmänt om Casual Gaming så kan du kontakta oss på kundtjanst@narcon.se