Inet – NärCon Vinters huvudsponsor

Vi är stolta över att presentera Inet som huvudsponsor för NärCon Vinter. De kommer att tillhandahålla samtliga datorer som används för esport under eventet, och för det är vi mycket tacksamma. Precis som vi brinner de för att göra esporten mer inkluderande!


Ett av våra viktigaste långsiktiga mål för gaming och esport på NärCon (och i samhället) är att göra den inkluderande och tillgänglig för alla, oavsett faktorer som kön, etnicitet, religion och funktionsvariationer. Det ska inte finnas en stereotyp för hur gamers ser ut eller är; det ska inte finnas sexism, rasism, funkofobi, transfobi eller annat förtryck som gör det otryggt eller svårt att delta. Alla ska vara välkomna. Det här är ett budskap som Inet stöttar fullhjärtat, och därför väljer de att stötta esporten på NärCon Vinter. Vi är både tacksamma och stolta över der här samarbetet!

Inet startades år 2000 och säljer datorer, komponenter och datortillbehör i Sverige. Utöver sin webbshop har de också butiker i Göteborg, Malmö, Stockholm och Uddevalla och har flera gånger fått utmärkelser av Sweclockers, Prisjakt och Pricerunner. Läs mer om Inet på deras hemsida!